no w końcu auto swoje nie służbowe :wink: i malutki przebieg. O autko trzeba dbać w końcu spędza się w tej małej skrzynce kilka ładnych godzin rocznie.
[O1] jakie sprzęgło???
Zwiń
X
-
[O1] jakie sprzęgło???
Witam,mam problem z dowiedzeniem się jakie sprzęgło jest w mojej octavii-silnik 1,8turbo 20v AGU rocznik 2001.Chodzi o to czy jest sprzęgło standardowe czy z dwumasą????Dopytywałem 4-rech mechaników wynik remisowy,jedni twierdzą że z dwumasą inni że bez.Dzwoniłem nawet do ASO Skody (przy okazji pozdrowienia i podziękowania dla kolegi SEIKO5) i ich mechanik stwierdził że w tym roczniku "RACZEJ"jest sprzęgło bez dwumasy.Może ktoś wymieniał wymieniał już sprzęgło w tej wersji silnikowej i może mi powiedzieć "NAPEWNO" w jakie sprzęgło muszę się zaopatrzyć?????????A tak przy okazji życzę wszystkim forumowiczom zdrowych,pogodnych i bezawaryjnych świąt.
[ Dodano: Sro 07 Kwi, 10 17:02 ]
Czy jestem jedynym pechowcem na forum któremu zaczyna niedomagać sprzęgło z takim silnikiem????????Dla wszystkich forumowiczów OCP 15% rabatu w serwisie komputerowym MSC
MSC ul. Kłodnicka 97 tel: 791-221-517
-
-
Nie chcąc zakładać nowego tematu mam pytanko. Posiadam ASZa z 6cio biegową skrzynią. Chodzi mi po głowie montaż tego GT22, ale to jak wiadomo i sprzęgło do wymiany bo te zacznie się ślizgać. Co najlepiej założyć? No i co z dwumasą? Na jakie koszty sie mniej wiecej przygotować?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz